piątek, 18 lutego 2011

# 821 - ODC - cd + ep



hc/punk ze Szczecina

myspace: http://www.myspace.com/odcodc

ODC - One dead city
ODC - ep

2 komentarze:

Marcelinho pisze...

Saudações!

Muito bom saber que existe uma banda homonima.
Nós somos O.D.C. - Somos uma banda punk D-beat /hardcore/crossover/hard rock do Rio de Janeiro - Brasil e nossas atividades iniciaram-se em 2005.

Aqui nossa discografia para download pra download gratuito:

http://licordechorume.blogspot.com/search/label/OxDxC

Fraterno abraço.

Discografia:

2005 - Odium Live
2008 - Demos
2009 - Auto ajuda
2009 - Cannibals Attack
2011 - Lixo Social

Desejamos sucesso a todos!

Pozdrowienia!

Bardzo dobrze jest wiedzieć, że istnieje o tej samej nazwie zespołu.
Jesteśmy O.D.C. - Jesteśmy zespołem D-beat punk / hardcore / crossover / hard rock z Rio de Janeiro - Brazylia i naszą działalność rozpoczął w 2005 roku.

Tutaj nasze dyskografia do pobrania za darmo:

http://licordechorume.blogspot.com/search/label/OxDxC

Braterska przytulić.

Dyskografia:

2005 - Odium Live
2008 - Demos
2009 - Auto ajuda
2009 - Cannibals Attack
2011 - Lixo Social

Życzymy powodzenia wszystkim!

Marcelinho pisze...

Saudações!

Muito bom saber que existe uma banda homonima.
Nós somos O.D.C. - Somos uma banda punk D-beat /hardcore/crossover/hard rock do Rio de Janeiro - Brasil e nossas atividades iniciaram-se em 2005.

Aqui nossa discografia para download pra download gratuito:

http://licordechorume.blogspot.com/search/label/OxDxC

Fraterno abraço.

Discografia:

2005 - Odium Live
2008 - Demos
2009 - Auto ajuda
2009 - Cannibals Attack
2011 - Lixo Social

Desejamos sucesso a todos!

Pozdrowienia!

Bardzo dobrze jest wiedzieć, że istnieje o tej samej nazwie zespołu.
Jesteśmy O.D.C. - Jesteśmy zespołem D-beat punk / hardcore / crossover / hard rock z Rio de Janeiro - Brazylia i naszą działalność rozpoczął w 2005 roku.

Tutaj nasze dyskografia do pobrania za darmo:

http://licordechorume.blogspot.com/search/label/OxDxC

Braterska przytulić.

Dyskografia:

2005 - Odium Live
2008 - Demos
2009 - Auto ajuda
2009 - Cannibals Attack
2011 - Lixo Social

Życzymy powodzenia wszystkim!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...